Forum Discussions (35)

Discussions Replies Latest Activity

asslm semua

masa konvo boleh ta pakai jubah selain bju kurung n kebaya????  

Started by NUR NADIAH BINTI ABDUL SHUKOR

0 Mar 17, 2015

temuduga kerjaya politeknik ( 1 april)

assalam...temuduga ape ye arini??lambatnye dapat emel pemberitahuan...semalam baru dpt emel...then arini baru buka n bace, knape xinform aw…

Started by ERZA NORSHARMIZA BT BADOR SHAH

0 Apr 1, 2014

garduate dinner....

wajib ker.... then nk dtg kne pkai formal ker.... kalo bwk family leh x???? huhuh

Started by KHAIRILIYANA BINTI KAMARUDIN

4 Mar 3, 2014
Reply by MUHAMMAD FAIZAL BIN YAAKOP

pehal tak leh nak dftar konvo .?

Started by mohammad firdaus bin hanapi

0 Feb 27, 2014

tolong ingatkan aku.

salam, esok aku planning nak call unit alumni. tanya pasal tak lepas daftar e-konvo walaupun dah 2 hari bayar RM 212 kat kaunter BIMB seper…

Started by MINOR MADINA BINTI JAMALUDDIN

0 Feb 16, 2014

x paham lagsung

ak da dftr alumni ni.. tp n dftr konvo xleh pun...msk no ic..ckp kne update... xleh la...aper la... aper yg susah sngt... ker kna bayar dlu…

Started by MOHAMAD HAFIZIHILMIE BIN ROSLI

3 Feb 16, 2014
Reply by MINOR MADINA BINTI JAMALUDDIN

tolong..

Assalammualaikum. mcm mana nk daftar konvo ea dan mcm mana pula nk buat bayaran?

Started by MOHD FIKRI SYAHMI BIN SAHDUN

0 Feb 7, 2014

X pi konv0DIS

kalau x pegi konvo and nak pi amik sendiri , rm82 tu boleh bayar bila2 je ke or b4 konvo? A.S.A.P

Started by IQA DZULAIQHA BINTI RADZMI

0 Mar 12, 2013

kalau lambat bayar cane ekk?exc

esok baru nk bayar...

Started by mohammad zamrin b junaidy

0 Mar 7, 2013

mencari kerja kosong

sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai kerja kosong sila emailkan pada saya di ariehashimie@yahoo.com sekian.

Started by HAIRIL HASHIMIE BIN MOHAMAD ASRI

0 Mar 2, 2013

RSS

© 2019   Created by admin.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service